Політика конфіденційності

Останнє оновлення: 30 травня 2022 року

Дякуємо, що знайомитесь з Політикою конфіденційності UKRAINE COMBART. Ця Політика конфіденційності пояснює, як UKRAINE COMBART («UKRAINE COMBART», «ми», «нас» або «наш») збирає, використовує та поширює інформацію про вас («ви», «ваш» або «користувач»), коли ви отримуєте доступ або використовуєте наші вебсайти («Послуги»).

 

Користувачі несуть відповідальність за будь-які сторонні дані, які вони надають або передають через Служби і підтверджують, що вони мають згоду третьої сторони на надання таких даних нам.

Збір персональних даних

Ми можемо збирати та компонувати інформацію про вас, коли ви отримуєте доступ до Послуг або використовуєте їх, зокрема:

Контактна інформація:

    • ім'я та прізвище

    • адреса електронної пошти

    • телефонний номер

    • адреса (вулиця, місто, область, поштовий індекс)

Інформація щодо авторизації і використання вебсайту:

наприклад, тип браузера, який ви використовуєте, модель апаратного забезпечення, операційна система, IP-адреса, унікальні ідентифікатори пристроїв, час доступу, переглянуті сторінки, натиснуті посилання та поведінка перегляду, такі як час входу, з якого сайту ви перейшли, на який сайт ви перейдете, коли залишаєте наш, поведінка перегляду тощо.

Інформація про транзакції:

наприклад, товари, розміщені у вашому кошику, придбані продукти, деталі продукту, інформація про доставлення, ціна покупки, дата покупки та інформація про оплату.

Як ми використовуємо вашу інформацію

Ми використовуємо інформацію, яку збираємо про вас, щоб надавати, підтримувати та покращувати наші Служби та взаємодію з вами. Наприклад, ми використовуємо зібрану інформацію, щоб:

 

• Полегшувати та покращувати досвід роботи в Інтернеті;

• Надавати та доставляти продукти та послуги, виконувати аутентифікацію, обробляти транзакції та повернення, а також надсилати вам актуальну інформацію, включаючи підтвердження, квитанції, накладні, опитування щодо досвіду клієнтів та сповіщення, пов’язані з продуктом чи Послугами;

 

• Обробляти та надсилати рекламні пропозиції (якщо ви вказали, що хочете отримувати сповіщення або рекламні повідомлення);

 

• Відповідати на ваші коментарі та запитання, та проводити обслуговування клієнтів;

 

• Виявляти, розслідувати та запобігати шахрайським операціям та іншій незаконній діяльності, та захищати наші права та власність інших осіб;

 

• Виконувати юридичні та фінансові зобов'язання;

 

• Дозволяти нашим партнерам надавати рекламу, націлену на ваші інтереси.

 

Як ми можемо використовувати вашу інформацію

Ми можемо надавати ваші персональні дані в таких ситуаціях:

Постачальники послуг третьої сторони. Ми можемо ділитися даними з постачальниками послуг, продавцями, підрядниками або агентами, які здійснюють транзакції або надають послуги від нашого імені, наприклад ті, які допомагають нам у нашому бізнесі та внутрішніх операціях, таких як відправлення та доставлення, обробка платежів, запобігання шахрайству, обслуговування клієнтів, персоналізація, маркетинг і реклама.

Зміни в роботі бізнесу. Ми можемо ділитися даними у зв’язку з корпоративною бізнес-операцією, як злиття або придбання всього або частини нашого бізнесу іншій компанії, спільне підприємство, корпоративна реорганізація, неплатоспроможність або банкрутство, фінансування або продаж активів компанії.

Дотримання закону. Ми можемо ділитися даними для полегшення судового процесу на підставі законних запитів державних органів, у тому числі для задоволення вимог національної безпеки і правоохоронних органів, як це дозволено законом.

З вашої згоди. Ми можемо передавати дані третім сторонам, якщо ми маємо вашу згоду.

З партнерами з реклами та аналітики. Перегляньте розділ «Реклама та аналітика» нижче.

 

Безпека даних

Ми впроваджуємо комерційно обґрунтовані заходи безпеки, розроблені для захисту вашої інформації. Проте, попри наші зусилля, жодні заходи безпеки не є повністю нездоланними.

 

Зберігання даних

Ми зберігаємо інформацію, яку збираємо про вас, стільки, скільки необхідно для цілей, для яких ми її зібрали, або для інших законних бізнес-цілей, зокрема для виконання наших юридичних, нормативних чи інших зобов’язань щодо дотримання вимог.

 

Права ЄС щодо захисту персональних даних

Особи, які перебувають у певних країнах, у тому числі в Європейській економічній зоні (ЄЕЗ) і Великобританії, мають певні законодавчі права відповідно до Загального регламенту захисту даних (GDPR) щодо своїх персональних даних.

 

Оскільки інформація, яку ми збираємо, пов’язана з ідентифікованою фізичною особою та захищена як персональні дані відповідно до GDPR, у цій Політиці конфіденційності вона іменується «Персональні дані».

 

 

Запити на доступ до персональних даних

 

За умови дотримання будь-яких винятків, передбачених законом, ви можете мати право вимагати:

    • копію Персональних даних, які ми зберігаємо про вас;

    • виправлення Персональних даних, які ми зберігаємо про вас;

    • видалити свій обліковий запис або персональні дані;

    • заперечувати проти обробки ваших Персональних даних для певних цілей;

 

Щоб отримати доступ до ваших прав на конфіденційність, надішліть нам листа на адресу see2live.ua@gmail.com.

 

Зазвичай ми обробляємо запити протягом одного місяця. Можливо, нам знадобиться запитати у вас додаткову інформацію, щоб допомогти нам підтвердити вашу особу та/або юрисдикцію. Якщо ваш запит є складним, або якщо ви зробили велику кількість запитів, це може зайняти більше часу. Ми повідомимо, якщо нам знадобиться більше одного місяця для відповіді.

Правові основи обробки персональних даних

 

Ми можемо обробляти ваші Персональні дані відповідно до чинного законодавства про захист даних на таких правових підставах:

 

Контрактна необхідність: ми можемо обробляти ваші Персональні дані для укладення контракту з вами.

 

Згода: якщо ви дали згоду на обробку ваших персональних даних. Ви можете відкликати свою згоду у будь-який час.

 

Законний інтерес: ми обробляємо ваші Персональні дані, щоб надавати вам наші Послуги, наприклад, щоб забезпечити досвід користувача, спілкуватися з вами, проводити обслуговування клієнтів, продавати, аналізувати та покращувати наш бізнес, а також для захисту наших Послуг.

 

 

Вікові обмеження

 

Наш сервіс призначений для дорослих віком від 18 років. Ми свідомо не збираємо особисту інформацію від дітей. Якщо ви є батьком або законним опікуном і вважаєте, що ваша дитина віком до 13 років надала нам інформацію, надішліть нам електронний лист або напишіть нам за адресою, зазначеною в кінці цієї Політики конфіденційності. Будь ласка, позначте свої запити «Запит на інформацію COPPA».

 

 

Зміни у Політиці конфіденційності

 

UKRAINE COMBART може час від часу змінювати цю Політику конфіденційності. Радимо вам відвідувати цю сторінку, щоб бути в курсі. Якщо зміни суттєві, ми можемо відправити вам додаткове повідомлення на вашу електронну адресу або через наші Служби. Ваше подальше використання Послуг означає, що ви приймаєте змінену Політику конфіденційності.

 

 

Електронні листи

 

Ви можете відмовитися від отримання наших маркетингових електронних листів та/або електронних листів, зв’язавшись з нами, як описано в розділі «Зв’яжіться з нами» нижче. Ми все одно можемо надсилати вам транзакційні повідомлення, які включають повідомлення, пов’язані з Послугами, та відповіді на ваші запитання.

 

 

Зберігання інформації в США

 

Інформація, яку ми збираємо, може зберігатися як на території Сполучених Штатів, так і за її межами. Якщо ви проживаєте за межами Сполучених Штатів, ви розумієте та погоджуєтеся з тим, що ми можемо передати вашу інформацію до Сполучених Штатів, і що закони США можуть не забезпечувати такий же рівень захисту, як у вашій країні.

 

 

Зв'яжіться з нами

 

Якщо у вас виникли запитання, коментарі чи сумніви щодо цієї Політики конфіденційності, ви можете зв’язатися з нами за адресою:

https://www.see2live.org/

• see2live.ua@gmail.com

• +33 7 82 24 45 18